Για το κέικ πορτοκαλιού250 γρ. Βούτυρο αγελάδας λιωμένο 250 γρ. Ζάχαρη300 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ. 200 γρ. Χυμό πορτοκαλιούΞύσμα από 1 πορτοκάλι 4 αυγάΕκτέλεση Χτυπάω τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψει και να ασπρίσει το μείγμα μου. Προσθέτω το βούτυρο λιωμένο ( να μην έχει καεί) , το αλεύρι και στο τέλος το χυμό και το ξύσμα. Τα ανακατεύω καλά με μια Μαρίζ. Αδειάζω σε ένα ταψακι βουτυρωμένο καλά ( εγώ στρώνω πάντα βουτυρωμένη λαδόκολλα) και ψήνω στους 170 ο για 40-45 ´ ανάλογα το φούρνο. Αφήνω να κρυώσει και φτιάχνωΓκανάζ με ..200 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα 200 γρ.