Πολύ αφράτο Κέικ Πορτοκαλιού με επικάλυψη κρέμα πορτοκαλιού! Υλικά:4 αυγά,200 γρ ζάχαρη,125 ml χυμό πορτοκαλιού,125 γρ γάλα,200 ml ελαφρύ λάδι,ξύσμα ενός πορτοκαλιού,300 γρ αλεύρι,1 φακελακι μπέικιν!Υλικά κρέμας πορτοκαλιού:240 ml χυμο πορτοκαλιού,2 κ.σ.ζαχαρη,1 κ της σούπας γεμάτη κορν φλαουρ! .Εκτέλεση κέικ: Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη! Ρίχνουμε το λάδι,το χυμό και το γάλα! Τέλος ρίχνουμε σιγα-σιγα το αλεύρι με το μπέικιν! Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα και ανακατεύουμε με μαριζ! Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε καλά την φόρμα και ρίχνουμε το μείγμα! Ψήνουμε στους 180 β προθερμ.αντισ