Υλικά για την κρέμα Γάλα 500ml Αυγό 1 σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 120 γρμ. Αλεύρι 60 γρμ. Ξύσμα ενός λεμονιού 4 τμχ. Βανίλια σκόνη Υλικά για τη βάση Αλεύρι 300 γρμ. Ζάχαρη 200 γρμ. Αυγά 4 τμχ. σε θερμοκρασία δωματίου Ηλιέλαιο 130 ml Γάλα 100 ml σε θερμοκρασία δωματίου 1 φακελάκι μπεικιν πάουντερ Αλάτι μια πρέζα Βανίλια 2τμχ. Ξύσμα ενός λεμονιού Εκτέλεση Πρώτα ετοιμάζουμε την κρέμα. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα και το ξύσμα λεμονιού σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί.