:Υλικά110 γρ. μαργαρίνη130 γρ. καστανή ζάχαρη3 μεγάλα αυγά2 βανίλιες200 γρ. κοκ. φαρίνα1 γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ.)100 γρ. καρύδα τριμμένη8 φέτες ανανά από κονσέρβα σε κομμάτια Εκτέλεση :Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά . Κατεβάζουμε το μίξερ στην πιο χαμηλή σκάλα και προσθέτουμε τις βανίλιες , το μισό αλέυρι και το γιαούρτι .