Jump to Navigation

Κέικ καρότου στο τσακ μπαμ !!!!

up
21 users have voted.
 Μέσα σε 5 λεπτά ετοιμάζουμε το ποιο εύκολο,αφράτο γευστικό Κέικ Καρότου αρκεί να έχουμε ΜΟΥΛΤΙ!!!!!Μέσα σε 3 λεπτά ετοίμασα το μείγμα για το ποιο ΑΦΡΑΤΟ, ΓΕΥΣΤΙΚΌ,Πάρα πολύ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΙΚ ΚΑΡΌΤΟΥ!!!!!!!!!!Σας συνιστώ να το φτιάξετε!!!!!       Και η ΣΥΝΤΑΓΉ:Υλικά 3 αυγά,100 γρ ζάχαρη,1 καρότο,100 ml σπορελαιο,125 γρ αλεύρι,1 κ σ μπέικιν,1 βανίλια!Εκτέλεση::Ψιλοκόβουμε το καρότο και το ρίχνουμε στο μουλτι! Ρίχνουμε μέσα τα αυγά,την ζάχαρη και το λάδι!Τα χτυπάμε 1 λεπτό!    Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ!Τελειώνουμε ρίχνοντας σιγα-σιγα το αλεύρι-μπεικιν_βανιλια και ανακατεύουμε με μαριζ 2 λεπτά!    Βο
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φανουρόπιτα εγγύηση της Γκόλφως !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
168 users have voted.
Φανουρόπιτα εγγύηση !!!Υλικά200 γρ.σταφιδες μαύρες400 γραμ.νερο200 γρ.χυμο πορτοκαλιού170 ηλιέλαιο η καλαμποκελαιο250 ζάχαρη άχνη1 κουταλιά κανέλα1μικρό κουταλάκι κοφτό γαρύφαλο1 κουταλιά σόδα800 γραμ.αλευρι Φαρίνα που φουσκώνει μόνο του.Ταψί 38 επί 25Για τη συνταγή πατήστε το σύνδεσμο: https://youtu.be/P_y93HmpDvY 

Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
162 users have voted.
 Παραδοσιακή Φανουρόπιτα Πλωμαρίτικη, χωρίς να Λασπώνει, δεν Ψιχουλιάζει κ γίνεται σε 5 Λεπτά!Μια Φανταστική Συνταγή Παραδοσιακή με απλά υλικά γίνεται σε 5 λεπτά και σας δείχνω βήμα βήμα ώστε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο σχέδιο με την εικόνα του Αγίου Φανουρίου!!Φανουρόπιτα Παραδοσιακή Πλωμαρίτικη410 γρ Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο450 γρ Φρέσκο Χυμό Πορτοκάλι450 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική1 βανίλια30 γρ Μπεικιν

Μόνο με 4 υλικά κ χωρίς μίξερ καταπληκτικό κέικ με γιαούρτι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
276 users have voted.
Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!Σήμερα έφτιαξα .. Κέικ γιαουρτιού με 4 υλικά !!!

Πορτοκαλόπιτα μοναδική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
316 users have voted.
Πορτοκαλόπιτα γευστική !!!!   Υλικά_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού,200ml.σπορελαιο,100 γρ ζάχαρη,1 φ.μπεικιν,4 αυγά,400 γρ γιαούρτι στραγγιστό ξύσμα ενός πορτοκαλιού!    Εκτέλεση:Καταρχήν εγώ τα φύλλα κρούστας τα είχα απλωμένα σε τραπεζομάντιλο για ένα 24ωρο να ξεραθούν πολύ!!      Χτυπάμε τα ασπράδια με μια πρέζα αλάτι να στέκεται το μείγμα!   Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,το μπέικιν,το ξύ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut