Μιά συνταγή για ένα διαφορετικό κέικ με κύριο συστατικό το καρότο, ζουμερό και νόστιμο !!Υλικά: Για το κέικ: 250 γρ. μαργαρίνη, λιωμένη400 γρ. ζάχαρη4 αυγά3 μεσαία καρότα καθαρισμένα και τριμμένα350 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Για το γλάσο: 250 ml. γάλα1 κ.σ. βούτυρο2 κ.σ. μέλι100 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση: Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων την λιωμένη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τα αυγά, τα τριμμένα καρότα και επεξεργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αλεύρι , ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με μια ξύλινη σπάτουλα.