Αχνη με βανίλια και νερό όσο πρέπει για να γίνει σαν λεπτή κρέμα να μπορεί απλωθεί!!Υλικά1 φαριν απ1/2 φλ αμυγδαλόψιχα τριμμ350 γρ γιαούρτι στραγγιστό1 Βιτάμ 1 1/2 φλ ζάχαρη 4 αυγά 1/2 κ.γλ μπ πάουντερ 1 φλ κρανμπερις αποξηραμένα ελαφρός αλευρωμένα 1 φλ κ κονιάκ ή άλλο λικέρ της αρεσκείας μαςΔείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και την αφήνουμε στην άκρη Βάζουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατε΄ψουν συνεχίζουμε με τους κρόκους και το κονιάκ Κοσκινίζουμε το αλεύρ