Το γλυκό της κυρά Πολυτίμης από τη Σμύρνη το φτιάχνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παντού μνημονεύεται το όνομα της. Ναστε καλά εκεί που είσαστε κυρ Ηλία και κυρά Πολυτίμη και ευχαριστούμε για τη γλύκα και τις πολύτιμες αναμνήσεις, που μας χαρίσατε !!! Χριστίνα Σιδέρη . 7-10 φρυγανιές σίτουΓια το σιρόπι 220 ml νερό 100 γρ. ζάχαρη 1 ξύλο κανέλλας 5-6 γαρύφαλα 1 σφηνάκι λικέρ κανέλλας (προαιρετικά)Για τη κρέμα 1 λίτρο γάλα 3 κ.σ γεμάτες νισεστέ 2 κ.σ γεμάτες αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο 2 κρόκους 1 φλ.