Λεπτή, βουτυράτη και τραγανή, με την αλμύρα της φέτας που τρίβεται στη κάθε μπουκιά, η αλευρόπιτα είναι για μένα η τέλεια ελληνική απάντηση στην γνήσια Ιταλική πίτσα.Υλικά για μια πίτα:Υλικά για μία ζαγορίσια αλευρόπιτα2 “πλώχερα” και κάτι αλεύρι, γράφει ποιητικά η συνταγή της Λίλας, που μεταφράζεται σε 2 και κάτι φλυτζάνια ή περίπου 500 γραμμάρια3 Αυγά (2 + 1 χτυπημένο για το τέλος)1 ποτήρι γάλα (220 ml.)90 ml. ελαιόλαδο50 γρ. βούτυρο Lurpak300 γρ. φέταΠαρασκευή συνταγής:1. Ανάβετε τον φούρνο στους 250ºC2. Βουτυρώνετε καλά ένα μεγάλο, ορθογώνιο, χαμηλό ταψί, με τα 20γρ. βούτυρου.