Fhoto: Κική ΤριανταφύλληΥλικά(για ένα μέτριο πυρέξ) 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3-4 αυγά 2 κεσεδάκια γιαούρτι 1 πακέτο μπέικον (ή 3-4 φέτες ζαμπόν) 1 πακέτο βούτυρο ή μαργαρίνη ½ κιλό φέτα τριμμένη 100 γρ. κεφαλοτύρι ή ρεγκάτο τριμμένοΣε ένα τηγάνι σοτάρω το μπέικον μέχρι να λιώσει το λίπος του και να γίνει τραγανό, προσέχοντας να μην καεί. Το βγάζω και όταν κρυώσει το ψιλοκόβω.