Υλικά:1 κιλό αλεύρι.1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.3/4 του φλυτζανιού λάδι ελαιόλαδο.1 κούπα ελιές ψιλοκομμένες30 γραμμάρια νωπή μαγιάΧλιαρό νερό όσο πάρειΕκτέλεση:Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι , νερό , το αλάτι , και τη ζάχαρη. Τα ανακατεύουμε και ρίχνουνουμε την μαγιά , αφού την τρίψουμε στα χέρια.Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε το μείγμα μας και προσθέτουμε το λάδι.Ζυμώνουμε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο με δυνατές κινήσεις και τραβήγματα.Βάζουμε την ζύμη σε ένα ελαφρά λαδωμένο μπωλ την σκεπάζουμε με μια πετσέτα για ένα τέταρτο περίπου.