Υλικά1/2 κιλό γιαούρτι2 φακελάκια ζελε ανανά1 μεσαία κομπόστα ροδάκινο1 πακέτο μπισκότα πτί μπέρ3/4 κούπας τσαγιού λιωμένο βούτυροΕκτέλεσηΤρίβουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε.Περιχύνουμε τα μπισκότα με το βούτυρο λιωμένο .Ανακατεύουμε να γίνουν μία μάζα και το στρώνουμε ομοιόμορφα στο πάτο του σκεύους πατώντας το να γίνει ίσιο.Διαλύουμε τα 2 φακελάκια ζελέ σε 2 ποτήρια νερού ζεστό νερό.Προσθέτουμε και 1 ποτήρι νερού ζουμί από την κομπόστα.Αφού κρυώσει ανακατεύουμε και το γιαούρτι και τέλος προσθέτουμε τα ροδάκινα τα οποία έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια