Ανατολίτικα σιροπιαστά !!!Υλικά250 γρ βούτυρο150 ml ηλιέλαιο250 γρ. γιαούρτι1 μέτριο αυγό100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό100 γρ σιμιγδάλι χοντρό300 γρ. αλεύρι1 κγ μπέικιν1 φλιτζάνι αμύγδαλα σπασμένα για τη γέμιση.Ολόκληρα αμύγδαλα για διακόσμησηΣιρόπι500 γρ. ζάχαρη500 ml νερό.Εκτέλεση1️⃣ Βαζουμε σε μια λεκάνη ή στόν κάδο του μίξερ τα υλικά και τα ζημώνουμε ελαφρά να γίνει ένα λείο ζυμαράκι. Το σκεπάζουμε με μιά πετσέτα και το αφήνουμε να ξεκουραστεί 15 με 20 λεπτά.2️⃣ Το κόβουμε σε ίσα μέρη και το ανοίγουμε λεπτά φύλλα.