Ποιο αφράτο δεν γινόταν!!Γευστικό Κέικ Πορτοκαλιού!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ:5 αυγα,1 ποτηρι νερου ζαχαρη,1 ποτηρι νερου χυμο φρεσκου πορτοκαλιου,1 ποτηρι νερου σπορελαιο, 500 γραμμαρια αλευρι φαριναπ,2 πορτοκαλια το ξυσμα τους,1 βανιλια! Χτυπαμε αυγα με ζαχαρη να αφρατεψουν!Ριχνουμε σταδιακα χυμο-σπορελαιο!Και τελος αλευρι-ξυσμα-βανιλια!Τοποθετουμε σε ταψι νουμερο 30χ28 μεσα λαδοκολα και ψηνουμε στους.180 βαθμους προθερμασμενο αντιστασεις μεσαια σχαρα για.50 λεπτα!Σβηνουμε τον φουρνο και το αφηνουμε μεσα για αλλα 10 λεπτα!Μετράμε τα υλικά με ποτήρι των 200 ml!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tze