Υλικά : 1/2 κιλό φύλλο κρούστας1 κουτί ζαχαρούχο γάλα1 βιτάμ2-3 βανίλιεςζάχαρη άχνη κανέλαΤρόπος : Σουρώνουμε τα φύλλα και τα βάζουμε στο ταψί το ένα δίπλα στο άλλο. Λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε με ένα κουτάλι της σούπας τα φύλλα, να πάει παντού, ιδιαίτερα στις γωνίες.Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο για 15΄-20΄μέχρι να ροδίσει ελαφρά το φύλλο.Αραιώνουμε το συμπυκνωμένο γάλα με περίπου 1 1/2 μέρος νερό, και ρίχνουμε μέσα τις βανίλιες.Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και ρίχνουμε μέσα το γάλα, με τον ίδιο τρόπο να πάει παντού.Το ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να ρ