ΒΡΑΧΑΚΙΑ (ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ) ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ Για τα μπισκοτάκια με το περίεργο όνομα brutti ma buoni (άσχημα αλλα νόστιμα) έχουμε ξαναμιλήσει εδώ, όταν παρουσίασα την κλασσική συνταγή τους.Σήμερα θα σας παρουσίασω μια σοκολατένια εκδοχή, όπου στην θέση των ξηρών καρπών (φουντούκια, καρύδια, αμύγδαλα), εχουμε το ινδοκάρυδο. Παρασκευάζονται πολύ εύκολα και είναι αυτο που λένε οι Ιταλοί "l' uno tira l' altro", δηλαδή το ενα τραβάει το αλλο και εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού!