Zύμη Αν προτιμήσετε σε τάρτα 125 γρ. αλεύρι90 γρ. βούτυρο παγωμένο σε μικρά κομμάτια1 κουτ. σούπας ζάχαρη κρυσταλλική1 κουτ. σούπας νερό Για τη γέμιση:13 - 14 βερίκοκα, χωρίς τα κουκούτσια, στη μέση3 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρηΕκτέλεση ΖύμηςΧτυπάμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με το αλεύρι για 1 - 2 λεπτά μέχρι να δημιουργηθούν σβόλοι.Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το νερό και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να προκύψει ένα ζυμάρι. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 30΄.Βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγουμε με τον πλάστη σε στρογγυλό λεπτό φύλλο.