Για 30 τυροψωμάκιαΥλικάΓια την προ-ζύμη: 125 gr φυσικό προζύμι 100 gr νερό 125 gr αλεύρι για όλες τις χρήσειςΓια τη ζύμη: 250 gr αλεύρι κίτρινο 250 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 gr γιαούρτι παραδοσιακό πρόβειο 100 gr ελαιόλαδο παρθένο έξτρα 1 μεγάλο αυγό 1 γερή πρέζα ζάχαρη 1 κ.γ. κοφτό αλάτιΓια τη γέμιση: 200 gr φέτα πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο ρίγανηΓια το ψήσιμο: 1 ασπράδι αυγού σουσάμιΠροετοιμασία:Ετοιμάστε την προ-ζύμη.