Υλικά:
Για 4-6 άτομαΓια το κότσι4 αρνίσια κότσια6 αστεροειδείς γλυκάνισους1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρούς κύβους2 σκελίδες σκόρδο70 ml κόκκινο κρασί120 ml ελαιόλαδο Για τον πουρέ πατάτας1 κιλό πατάτες1 κουτάκι κρέμα γάλακτος2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη1 κύβο λαχανικώνΠιπέριΜοσχοκάρυδοΤριμμένη παρμεζάνα
Λαχταριστό και μυρωδάτο αρνίσιο κότσι κατσαρόλας μαγειρεμένο στο κρασάκι του μαζί με γαρνιτούρα πουρέ πατάτας
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: