Υλικά 500 γρ.αμύγδαλα200 καρύδια --τα αμύγδαλα τα ξεφλουδιζω και ολα μαζι στο μουλτι.Σε ενα μπολ βαζω τα τριμμένα αμύγδαλα και τα καρύδια ξύσμα και χυμό απο ενα πορτοκάλι ενα κουταλάκι γαρύφαλλο και ενα κανέλλα και 5 φρυγανιές τριμεννες.Προσθέτω και 1 ποτήρι ζάχαρη.Τα ανακατεύουμε.Στρώνουμε 3 φύλλα στο ταψί λιγο γέμιση και παλι φύλλο και πάλι γέμιση μεχρι να τελειώσει .απο πανω 3 φύλλα .τα κόβουμε σε κομμάτια και καρφονουμε γαριφαλα.Ψήνουμε στους 180.Εχουμε έτοιμο το σιρόπι με 3 ποτήρια νερό και 2 ζάχαρη και λιγο λεμονι.Βράζουμε για 5 λεπτά και μολις κρυώσει σιροπιαζουμε!!Είναι φανταστικός !