Η περίοδος της νηστείας είναι μια καλή ευκαιρία να επιχειρήσετε καινούριες συνταγές για πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά. Η Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει και τι πιο ιδανικό από τα αγαπημένα γλυκά που έχουν λατρέψει γενιές και γενιές! Είναι μία γλυκιά λιχουδιά, με αγνά υλικά που ειδικά αν τα φτιάξετε με τα χεράκια σας, θα τα λατρέψουν οι πάντες!ΥΛΙΚΑ:1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα150 γρ. σιμιγδάλι ψιλό250 γρ. κοσκινισμένη άχνη130 ml μέλι130 ml νερό χλιαρό1/2 κ.γ. κανέλαΓια την επικάλυψη:αμυγδαλόψιχα ή ζάχαρη άχνηΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:Αραιώστε το μέλι στο χλιαρό νερό.