Υλικά1 γιαουρτι στραγγιστο,1 φλυτζανα(του νες καφε)σπορελαιο,3 αυγα,200 γρ κεφαλοτυρι τριμμενο(αλμυρο),200 γρ φετα τριμμενη,5 φετες ζαμπον ψιλοκομμενο,2 φλυτζανες αλευρι για ολες τις χρησεις,1 κουταλακι μπεικινΟδηγίεςΧτυπαμε στο μιξερ το γιαουρτι ,το σπορελαιο και τα αυγα για 2 λεπτα περιπου.Προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα και συνεχιζουμε το χτυπημα Βαζουμε το μειγμα σε λαδωμενη φορμα και ψηνουμε στους 180 βαθμους στον αερα για 40 λεπτα περιπου Τελειο κολατσιο και για σχολειο!!!!Μαγειρική και Συνταγες Συνταγή Μαρια Μαρδα--Η πολίτικη κουζίνα της Σπυριδούλας