Jump to Navigation

Αλμυρά μπισκοτάκια... αγαπημένα τυρογατάκια

up
125 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Είναι κάποιες μέρες που, όσο και να μην πίνεις, δεν λες όχι σε ένα ποτηράκι λευκό κρασί! Έτσι, γιατί είναι Σαββατόβραδο και θέλεις να απολαύσεις μια ταινία χωμένη στον καναπέ σου ή γιατί θέλεις να χαλαρώσεις λίγο περισσότερο όταν γύρω σου όλα συνηγορούν στο να έχεις νεύρα κορδόνια!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αλμυρά μπισκότα με 3 γεύσεις

(tantekiki.blogspot.gr)
up
291 users have voted.
Το μεγάλο κίτρινο μπολ επάνω στον πάγκο της κουζίνας γεμίζει με χρώματα κι αρώματα... κατακόκκινη πάπρικα, κάτασπρο αλεύρι, κατακίτρινη μουστάρδα, ένα ολοστρόγγυλο πορτοκαλί αυγό με στητό κρόκο και μικρά,  μπεζ "ροκανίδια" κεφαλογραβιέρας που κατακλύζουν τον τόπο καθώς ξεχύνονται με δύναμη μέσα από τον μεταλλικό τρίφτη.

Τα Μεσογειακά scones και ο... οβελίας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
300 users have voted.
Συνοδεύουν τέλεια μια δροσερή, απογευματινή μπυρίτσα αλλά και τσάι ζεστό ή κρύο. Τρώγονται μια χαρά και μόνα τους... έτσι για να κόψουν μια ξαφνική λιγούρα! Είναι όμως και ένα τέλειο μεζεδάκι για να περιμένουμε να ψηθεί ο Πασχαλιάτικος οβελίας γιατί κι αυτός θέλει την υπομονή του αλλά και τα μεζεδάκια του! Μικρά τρυφερά και αφράτα αγγλοσαξωνικά scones μετακόμισαν στη χώρα μας και έγιναν...

Μπισκότα με κεφαλοτύρι και καπνιστό μπέικον

(tantekiki.blogspot.gr)
up
112 users have voted.
Καλημέρα σας!! Μπισκοτάκια αλμυρά, τραγανά απ' έξω και αφράτα από μέσα έχει σήμερα η κουζίνα μου! Μπισκοτάκια που ταιριάζουν με ζεστές σουπίτσες αλλά και με τσαγάκι ή καφεδάκι, αν δεν είστε φανατικοί της γλυκιάς παρέας του καφέ. Φοβερό σνάκ! Με ξέρετε εμένα... μια τεμπελιά την έχω, δεν μπορώ να το κρύψω!

Τραγανά μπισκότα με καρύδια και μπλε τυρί

(tantekiki.blogspot.gr)
up
169 users have voted.
Δήλωση πρώτη: όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες! Δήλωση δεύτερη: εεεεε, άνθρωπος είμαι κι εγώ και δεν αποτελώ την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!!! Δήλωση τρίτη: Οι ανθρώπινες αδυναμίες συνήθως κοστίζουν ...άλλοτε πολύ, άλλοτε λίγο!! Δήλωση τέταρτη και τελευταία (γιατί θα βαρεθείτε, θα πατήσετε το ...μαγικό πλήκτρο του ποντικιού κι άντε να σας ψάχνω μετά!!!

Μπισκοτάκια με λιαστές ντομάτες και βασιλικό

(tantekiki.blogspot.gr)
up
92 users have voted.
Καλή σας μέρα! Τί κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά! Μια ηλιόλουστη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η δεύτερη στη σειρά χωρίς μουντάδα και υγρασία. Νομίζω ότι επιτέλους έφτασε η άνοιξη!! Από μόνο του αυτό το γεγονός μας χαρίζει έστω και λίγη καλή διάθεση και αισιοδοξία. Αν το συνδυάσουμε και με το ότι έχουμε μπροστά μας Σαββατοκύριακο, νομίζω ότι αξίζει να το ...γιορτάσουμε! 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut