Το ομολογώ... δεν είναι semifredo γιατί δεν έχει αυγά!!! Αλλά δεν είναι και το κλασσικό παγωτό που προκύπτει, συνήθως, από τη συγκεκριμένη και πολυχρησιμοποιημένη εδώ και πολλά χρόνια συνταγή που, πρώτη, μας χάρισε η Μόρφατ. Είναι το ίδιο αλλά ...διαφορετικό... όχι σε γεύση αλλά σε υφή. Πείραμα ήταν... είμαι σίγουρη ότι το καταλάβατε... βρέθηκε μπροστά μου ένα βάζο με βανίλια υποβρύχιο, που λατρεύει η Ιωάννα μας, και σκέφτηκα... "Γιατί όχι;;; Ας δούμε τί θα βγει!!!" Και βγήκε!!!! Ένα εντυπωσιακής υφής παγωτό!!!