Λέσβος Μυτιλήνη 5 κρόκους αυγών• 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη• 250 ml γάλα φρέσκο• 1 κουταλιά σούπας μέλι θυμαρίσιο• 2 κουταλιά σούπας ανθόνερο• 250 ml κρέμα γάλακτος (κρύα και χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή)• Φιστίκια Αιγίνης ωμά για το σερβίρισμα• Άχνη και ανθόνερο για το πασπάλισμαΕκτέλεσηΜε µίξερ χειρός χτυπάµε τους κρόκους µε τη ζάχαρη για 5΄-6΄ µέχρι να ασπρίσουν και να λιώσει η ζάχαρη.Ζεσταίνουµε το γάλα στην κατσαρόλα. Λίγο λίγο και πάντα ανακατεύοντας ρίχνουµε το ζεστό γάλα στα αυγά. Ξαναβάζουµε το µείγµα στην κατσαρόλα.