Το ψωμάκι που φτιάχνω μέρα παρά μέρα για το σπίτι τύπου λαγάνας και αρέσει πολύ σε όλους-Δεν το περιμένω να φουσκώσει ,το ζυμώνω και το ψήνω πάντα σε αντικολλητική ταρτιέρα ταψάκι !!!Υλικά για ένα ταψάκι ταρτιέρας500 γραμ περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κύβο νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξερή3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1 κουτ γλυκού κοφτό αλάτισουσάμι . Βάζω σε ένα ποτήρι νερό σχεδόν μέχρι επάνω χλιαρό .Ρίχνω μέσα την μαγιά και την ανακατεύω να διαλυθεί .Την αφήνω ένα τεταρτάκι .Αδειάζω το νερό με την μαγιά σε μπολ ρίχνω το αλάτι και το λάδι και ανακατεύω με το χέρι να διαλυθούν καλά.Αρχίζω κ