Ψωμί Γάστρας!!!Υλικά:1 κιλό αλεύρι σκληρό2 φακελάκια ξηρή μαγιά2 κγ αλάτι1 κγ ζάχαρη5 κσ ελαιόλαδο650-680ml νερό χλιαρόΕκτέλεση:Στο κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός το νερό. Τοποθετούμε το γάντζο και ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό μέχρι να γίνει μια ωραία ζύμη. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε λαδωμενο μεγάλο μπολ, την καλύπτουμε καλά και την τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες.Προθερμαινουμε το φούρνο μας στους 250 βαθμούς. Βάζουμε μέσα τη γάστρα μας να κάψει καλά.