Υλικά:
Για 2-4 άτομα450 γραμμάρια χοιρινό ψαρονέφρι, καθαρισμένο και κομμένα σε φέτες1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο1 1/2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο4 φιλέτα αντσούγιας στραγγισμένα και πολτοποιημένα3 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε λεπτές φέτες1/2 ποτήρι λευκό κρασί1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι βαλσάμικο