ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΜΕ ΜΠΙΖΕΛΙΑ Μάλλον ασυνήθιστος συνδυασμός για την Ελληνική κουζινα. Η έμπνευση ήρθε παλι απο την Ιταλική κουζίνα και αφού δοκιμάσαμε τις πολύ πετυχημένες σουπιές με μπιζελια. Είναι μια γευστική έκπληξη και αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε, ιδίως αυτήν την εποχή που μπορείτε να βρείτε και φρέσκο αρακά! Χρησιμοποίησα δύο μέτρια χταποδάκια, που ψάρεψε ο ψαράς της οικογένειας; μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μοσχούς (μοσχοχτάποδα). Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας : μέτρια δύσκολοΥλικά : 2 μέτρια χταποδάκια (1200gr), 1 φλ.