Ιδανικό και για μπουφέ!!Υλικά2 στήθη κοτόπουλου10 φέτες Μπέικον1 λεμόνι τον χυμό1 κουταλιά κίτρινο κάρυΦρέσκια ρίγανη και αλάτι3 Κουταλιές καβουρδισμένο σουσάμι!!ΕκτέλεσηΚόψτε το κοτόπουλο σε μπουκιές ρίξτε το κάρυ και την ρίγανη ανακατέψτε και καλά.Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και ρίξτε το μέσαΚόψτε και ρίξτε και το Μπέικον σε μικρά κομμάτια και ανακατέψτε μέχρι να πάρει χρώμα.Αφήστε το κοτόπουλο να είναι ζουμερό.Μην το κάψετε εννοώ.Σβήστε με τον χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι.Σβήστε την φωτιά και αφήστε μέσα στο τηγάνι για λίγα λεπτά πριν σερβίρετε..Καβουρδίστε το σουσάμι σε ένα κατσαρολάκι