Υλικά συνταγής 6-7 παραδοσιακά φύλλα για πίτες, έτοιμα ή σπιτικά 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 3 κουταλιές βούτυρο φρέσκο λιωμένο Για τη γέμιση 1 κιλό χόρτα ανάμεικτα (σπανάκι, σέσκουλα, καυκαλήθρες, μυρώνια) 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές τραχανάς γλυκός 500 γρ. τυρί φέτα 5 αυγά 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Πλένετε και στραγγίζετε τα χόρτα. Τα πασπαλίζετε με αλάτι και τα στύβεται πολύ καλά. Τα ρίχνετε σε λεκάνη και προσθέτετε τον τραχανά και το λάδι. Χτυπάτε τα αυγά με το γιαούρτι και ρίχνετε τη φέτα τριμμένη.