Υλικά:
Για 2-4 άτομα1 ½ κιλά χοιρινό φιλέτο ψαρονέφρι (θα πρέπει να είναι άπαχο)½ φλιτζάνι λευκό κρασί2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας με χαμηλό νάτριο½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι2 μέτριες σκελίδες σκόρδο λιωμένες½ φλιτζάνι κοπανισμένα αμύγδαλα1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο1 φλιτζάνι φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμύδι1 καρότο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους1 μέτριο σέλινο, ψιλοκομμένο
Λαχταριστό και ζουμερό χοιρινό ψαρονέφρι με μαρινάδα σόγιας!
Απαιτούμενος χρόνος: