Το απλό καθημερινό μας φαγητό, αλλά και το πιο γιορτινό. Όταν πετύχει στο ψήσιμο γίνεται λουκούμι. Το μυστικό της μοσχοβολιάς του; Το δεντρολίβανο και το σκόρδο. Το φρέσκο κλαδάκι δεντρολίβανου που θα προσθέσουμε μέσα, κάνει τη διαφορά από το ξερό. Χρόνια τώρα, έπαψα να ψάχνω στις βραγιές και στους κήπους να "κλέψω" λίγο δεντρολίβανο. Αγόρασα μία γλάστρα με ένα μικρό φυτό, το μεταφύτεψα και τώρα είναι δενδράκι στο μπαλκόνι μου και μοσχοβολάν τα φαγητά μου, γιατί το χρησιμοποιώ συχνά σχεδόν σε όλα τα ψητά.
Τα υλικά μας: