Υλικά1 φλυτζάνια σπορέλαιο η ελαιόλαδο ( Εγώ έβαλα σπορέλαιο),2 φλυτζάνες σιμιγδάλι χοντρό3 φλυτζάνες ζάχαρη,4 φλυτζάνες νερό,2 ξυλάκια κανέλας ,2 φλούδες πορτοκαλιού.Σε μια κατσαρόλα ετοιμάζουμε το σιρόπι.Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και τα μυρωδικά.Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε το σπορέλαιο με το σιμιγδάλι και το καβουρδίζουμε.Οταν πάρει το χρώμα που θέλουμε ρίχνουμε το σιρόπι μέσα στο σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.Τον βάζουμε σε φόρμα να κρυώσει και πασπαλίζουμε με κανέλα. Μαρια Μαρδα