Υλικά 350 γρ. κουβερτούρα, σε κομματάκια1 κ.σ. μέλι 50 γρ.120 γρ. ταχίνι2 κ.σ. κακάο 15 γρ.400 γρ. χαλβά βανίλια, σε κομματάκια [κρατάτε λίγο στην άκρη]150 σταφίδα ξανθή ή μαύρη [κρατάτε λίγη στην άκρη]150 φουντούκια καβουρδισμένα και χοντροκοπανισμένα [κρατάτε λίγα στην άκρη]Εκτέλεση συνταγήςΛιώνετε σε μπολ τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Σε μεγάλο μπολ και ανακατεύετε τη λιωμένη σοκολάτα, με το ταχίνι, το μέλι και το κακάο.