
Το καλό με το να είσαι food blogger είναι ότι όλοι οι φίλοι και γνωστοί, ξέροντας το ψώνιο σου "δουλεύουν" για σένα. Σου λέει ο άλλος... μου δώσανε χάχλες (πλασμένο τραχανά σε σχήμα βάρκας) από τη Λέσβο, θέλεις; Αν θέλω λέει, φυσικά και θέλω!!! Μετά βέβαια... οι σκέψεις...τώρα να δω τι θα τις κάνω!Έψαξα στο διαδίκτυο, οι συνταγές δεν είναι πολλές, περισσότερο βέβαια εμένα με ενδιέφερε ο τρόπος μαγειρέματος. Αφού λύσαμε αυτό το πρόβλημα άρχισα να σκέφτομαι με τι υλικά θα τις γεμίσω. Πολλά περάσανε από το μυαλό μου (δε θέλετε να ξέρετε, χιχι)....