Gulab jamun: Γλυκάκι με ελάχιστα υλικά!!!ΥλικάΓια 4-6 άτομαΓια το σιρόπι300 γραμμάρια ζάχαρη250 γραμμάρια νερό1 ½ κουταλιά του γλυκού ροδόνεροΓια τη ζύμη200 γραμμάρια γάλα σε σκόνη50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερΕκτέλεσηΓια το σιρόπιΣε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη με το νερό και ζεσταίνετε σε δυνατή εστία ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτετε το ανθόνερο και αφήνετε στην άκρη.Για τη ζύμηΣε ένα μπολ ρίχνουμε το γάλα σε σκόνη, αλεύρι, μπέικιν και ανακατεύουμε απαλά λίγο.