Jump to Navigation

Φουσίλι με κουνουπίδι, μανιτάρια και ποικιλία τυριών

up
26 users have voted.
Καλή σας μέρα! Τί κάνετε;; Ελπίζω να είστε καλά! Μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση;; Εσείς επισκεφθήκατε τη χώρα των Μακαρονοφάγων εκεί... λίγο πιο πέρα από τη γνωστή χώρα των Λωτοφάγων;Μήπως φάγατε μια μπουκιά από τα περίφημα καλούδια που μαγειρεύουν εκεί και ξεχάσατε τα πάντα γύρω σας;;; Μακαρονοφάγοι... φοβερός και τρομερός λαός! Ζουν μόνον με μακαρόνια αλλά τί μακαρόνια! Μπορείτε να συναντήσετε όλους τους συνδυασμούς των λαχανικών, των ξηρών καρπών, των κρεατικών αλλά πάντα με μακαρόνια! Αυτός ο λαός, λοιπόν, έχει εξαπλωθεί... ναι, ναι υπάρχουν πολλοί απ' αυτούς ανάμεσά μας!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ζουμερό κριθαρότο με γαρίδες και ταχίνι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
20 users have voted.
Η Σαρακοστή τελειώνει αλλά έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα με τη νηστεία να κορυφώνεται πριν την Ανάσταση.  Ωστόσο, στις μέρες μας, νηστεία δε σημαίνει φαγητά άνοστα ενώ ταυτόχρονα η νηστεία πλέον συμβαδίζει με την υγιεινή διατροφή και την αποτοξίνωση.Κριθαρότο με γαρίδες έχω ξαναμαγειρέψει και το θεωρώ ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα θαλασσινών παρά το γεγονός ότι δεν είμαι και πολύ φίλος τους.

Κεφτεδάκια κοκκινιστά κουσκούς!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
103 users have voted.
Κεφτεδάκια κοκκινιστά με χοντρό κουσκούς!!!❤️  ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΖύμωσα: 400 γρ.κιμά ανάμεικτο,1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,1 αυγό, δύο φέτες ψωμί του τοστ μουλιασμένες και καλά στραγγισμένες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μπαχάρι τριμμένο, ελαιόλαδο και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.Έβαλα στο ψυγείο για μισή ώρα.

Μπουκιές κοτόπουλου με αχιβαδάκι και καλαμπόκι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
165 users have voted.
Φαγάκι μαμαδίστικο, καθημερινό και comfort όσο δεν πάει άλλο. Κι εδώ το comfort έχει διπλή σημασία γιατί είναι τόσο εύκολο όσο και νόστιμο. Ιδανικό για παιδιά, μικρότερα ή μεγαλύτερα αλλά και για μαμάδες που θέλουν να μαγειρέψουν με ένα σκεύος, χωρίς πολλή φασαρία στην κουζίνα και, ταυτόχρονα, να έχουν ένα χορταστικό πιάτο έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ.

Πένες αλα κρεμ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
189 users have voted.
Πολύ νόστιμο φαγητό που αρέσει σε όλους !!!Υλικά500 γρ. πένες10 γρ. ελαιόλαδο120 γρ. μπέικον, σε κύβους320 γρ. μανιτάρια, σε φέτες20 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο150 γρ. κρασί λευκό500 γρ. κρέμα γάλακτος150 γρ.

Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
187 users have voted, including you.
Μακαρονάκι κοφτό με χταποδάκι !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πήρα το χταπόδι μου το ξέπλυνα και το έκοψα σε μπουκιές..   Σε ελαιόλαδο σε βαθιά κατσαρόλα έβαλα 2 κρεμμύδια μικρά   να σοτάρω, προσθέτω το χταπόδι   ρίχνω πρέζα μπαχαρι - γαρίφαλο - κανέλα  σοτάρω λίγο με τα μπαχαρικά και μετά  σβήνω με κρασί κόκκινο και μετά προσθέτω χυμό ντομάτας   και νεράκι μπόλικοοοο .. Αφήνω να βράσει στην ησυχία του μέχρι ν


Main menu 2

1 | by Dr. Radut