Είναι και ΝηστίσιμαΥλικά7 φλούδες Μανταρινιών.400 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα και αλεσμένα.300 γρ ζάχαρη άχνη.Λίγη φρυγανιά τριμμένη μπορεί και μισό πακέτο.Καρύδα η κουβερτούρα για το τύλιγμα.Βράζω τις φλούδες Μανταρινιών με λίγο νερό για 5 - 8 λεπτά. Όταν κρυώσουν τις στραγγίζω και τις αλέθω με το χυμό από ένα Μανταρίνι.Προσθέτω την αμυγδαλόψιχα, την άχνη, και φρυγανιά όσο χρειάζεται.Τυλίγω σε καρύδα ή αν θέλω σε κουβερτούρα. Αν τα Τυλίξω σε κουβερτούρα τα βάζω 1 ώρα ψυγείο.Είναι γευστικά και αρωματικάΦωτεινή Παρασκευοπουλου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ