ΦΟΚΑΤΣΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΡΙΚΟΤΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣΗ φοκατσα μου αρεσει ιδιαιτερα. Η συνθεση της απλη, απλουστατη : ζυμαρι για ψωμι, αρκετο λαδακι, χοντρο αλατι και απο πανω μπορεις να προσθεσεις οτι τραβαει η ορεξη σου! Το ζυμαρι ξεροψηνεται εξωτερικα, ενω το εσωτερικο του ειναι αφρατο και μαλακο. Οι κοκκοι του αλατιου σπανε σε καθε δαγκωμα, ενω τα διαφορα υλικα και αρματικα της επικαλυψης προσθετουν την δικη τους νοτα. Τρωγεται ολες τις ωρες ακομα και την επομενη ημερα.