ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΔεν μου αρέσει να πετάω υλικά που μου περισσεύουν στην κουζίνα μου! Μάλλον και αυτό μου το δίδαξε η γιαγιά Ανδρομάχη... Ετσι λοιπόν, για να εκμεταλλευτώ το φυσικό προζύμι που περίσσευει σε κάθε αναζωογόνηση όταν δεν είχα προγραμματισμένο να φτιάξω κάτι συγκεκριμένο, καθιέρωσα να φτιάχνω (σχεδόν κάθε 2 εβδομάδες) το αφράτο μπριος με γέμιση νουτέλλα και αμαρέττι (συνταγή εδώ). Τώρα που ζέστανε ο καιρός, ξεκίνησα να φτιάχνω αλμυρά κράκερς!