Υλικά--------1 κιλό φασολάκια1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι4 σκελίδες σκόρδο4 μεγάλες ώριμες ντομάτες2 πατάτες1 μέτριο φλυτζάνι καλό ελαιόλαδο1 κούπα ψιλοκομμένο μαιντανό4 φύλλα φρέσκο βασιλικό1/2 κουταλάκι ζάχαρηΑλάτι και πιπέριΕκτέλεση-------------Πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τα φασολάκια , ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τον μαιντανό και το σκόρδο. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις χοντροκόβουμε .Σε πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια πάντα φωτιά και σωτάρουμε το κρεμμύδι για λίγο, μετά προσθέτουμε το σκόρδο, την ζάχαρη και τις πατάτες και τέλος ρίχνουμε τα φασολάκια μας.