Υλικά--------500 γραμμ. φαρφάλεςΜισό στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κύβους1 μικρό κρεμμυδάκι3 σκελίδες σκόρδου200 γραμμ. Μανιτάρια200 γραμμ.Σπανάκι150 γραμμ.Παρμεζάνα2 κύβους για ζωμό κοτόπουλου1 λίτρο νερό βραστό 250ml κρέμα γάλακτοςΘυμάρι, πάπρικα , αλατοπίπερο και λάδι για το σωτάρισμα.ΕκτέλεσηΣε μιά κατσαρόλα ανάλογη για 500 γραμμ φαρφάλες, βάζουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε τα κυβάκια του στήθους κοτόπουλου μέχρι να πάρουν εκείνο το όμορφο χρυσαφί χρώμα.