Υλικάτυρί φέτα σε παραλληλόγραμμα κομμάτια φύλλα κρούστας (ένα για κάθε κομμάτι τυριού) λάδι για τηγάνισμα λίγο μέλι σουσάμι για το πασπάλισμαΕκτέλεση: Κόβουμε τη φέτα σε λεπτά παραλληλόγραμμα κομμάτια. Στρώνουμε ένα φύλλο κρούστας στο τραπέζι.Βάζουμε στη μία άκρη το τυρί αφήνοντας αριστερά και δεξιά του το ίδιο περιθώριο στο φύλλο. Το διπλώνουμε σε φάκελο Με πινέλο κουζίνας αλείφετε το φύλλο με ασπράδι αυγού, στα σημεία που πρέπει να κολλήσει με την άλλη πλευρά του φύλλου, όπως το τυλίγετε --τυλίγετε στην συνέχεια σε λεπτή μεμβράνη νάυλον και τα αφήνετε στην κατάψυξη για καμιά ωρίτσα για να