ΥΛΙΚΑ1 φαρίνα που φουσκώνει (500γρ.)3/4 κούπας σπορέλαιο (150 γρ.)2 κούπες ζάχαρη (400γρ.)2 κούπες νερό(400γρ.)6 κ.σ κακάο (80 γρ.)2 κ.σ ξύδι1/2 κ.γ αλάτι1/2 κ.γ σόδα2 βανίλιεςΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ1 κούπα ζάχαρη (1 1/2 κούπα αν το θέλετε πιο σιροπιαστό)1 κούπα νερό (1 1/2 κούπα αν το θέλετε πιο σιροπιαστό)3 κ.σ κακάο1 κ.σ γλυκόζη ή λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού2 κ.σ κονιάκ (προαιρετικά)ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ1 βαζάκι (360 γρ.) νηστίσιμη ΜερένταΕΚΤΕΛΕΣΗ-Βάζω σε μπολ τη ζάχαρη,το νερό,το ξύδι,τη λιωμένη μαργαρίνη,το κακάο,βανίλιες και ανακατεύω.Προσθέτω το αλεύρι με τη σόδα ,το μπέικιν και το α