Υπέροχος Κορμός Nutella από Τζένη Τσανακτσιδου! Υλικά:400 γρ λιωμένη μαύρη σοκολάτα,300 γρ λιωμένη λευκή σοκολάτα,500 γρ Nutella,350 γρ καβουρδισμένα φουντούκια!Εκτέλεση: Παίρνουμε μια φόρμα!Την Λαδωνουμε ελαφρώς!Με ένα πινέλο βάζουμε μαύρη σοκολάτα στον πάτο και στα πλάγια!Το βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά!Το βγάζουμε και κάνουμε την ίδια διαδικασία και ξανά στο ψυγείο! Ετοιμάζουμε την γέμιση:Βάζουμε σε ένα μπολ την Nutella και ρίχνουμε μέσα και την λευκή σοκολάτα και τα ανακατεύουμε!