Φωτο: 9-8-15Ιδανική για να συνοδεύσουμε παγωτό βανίλια ή καρύδα.ΥΛΙΚΑ για μια ταρτιέρα 24-26 εκ.160 γρ. πολτοποιημένο ανανά200 γρ. ζάχαρη4 αυγά μεγάλου μεγέθους (L)80 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο + 2 κ.σ. για την επιφάνεια (πριν το ψήσιμο)140 γρ. καλαμποκάλευρο*1/3 κ.γλ. σόδα φαγητού (σκόνη)320 ml γάλα με λίγα λιπαρά1/2 κ.γλ. απόσταγμα βανίλιας (ή 1 βανιλίνη)2 κ.σ. ελαιόλαδο ελαφρύ για το ταψίΓια το γαρνίρισμαΤριμμένο ινδοκάρυδο Παγωτό βανίλια ή ινδοκάρυδο (συνταγή ΕΔΩ)TIPS* Επιλέγουμε εμείς την τελική υφή της πίτας βάζοντας το αντίστοιχο αλεύρι. Βάζοντας 150 γρ.