Υλικά για ταψάκι μεγέθους πίτσας για το φύλο 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας ξύδι1 κοφτό κουταλάκι γλυκού αλάτι1 και 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό [οσο πάρει το ρίχνουμε σιγά σιγά]Γέμιση500 γραμ.φέτα Για την επιφάνεια της τυρόπιτας3 η 2 αυγά1 ποτήρι νερού γάλα φρέσκο η αραιωμένο νουνού Εκτέλεση ζύμηςΒάζουμε σε ένα μπόλ το αλεύρι ανοίγουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε το λάδι το ξύδι και το νερό σιγά σιγά στο οποίο έχουμε αραιώσει μέσα το αλάτι,και αρχίζουμε να ζυμώνουμε μέχρι να γίνει το ζυμάρι μας ελαστικό.Το χωρίζουμε σε 3 μ