![](https://www.syntagh.gr/sites/default/files/styles/100x100/public/syntages_images/11870839_1080866045266076_1122081899967051197_n.jpg?itok=rSfHgS11)
Συνταγή, φωτογραφία EVREN AYBARS200 γρ. φέτα βαρελίσια τριμμένη με το χέρι50 γρ. φιστίκια Αιγίνης τριμμένα σε μέτρια κομμάτια στο μούλτι ή μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με καρύδια1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο1/3 φλ. ψιλοκομμένο άνιθο ή μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με 3-4 κλαράκια φρέσκο θυμάρι2 σκελίδες σκόρδο λειωμένο1/2 φλ. ελαιόλαδο1/2 σφηνάκι ούζοΑυτό το ορεκτικό είναι πολύ απλό και μπορείτε να το ετοιμάσετε σε λίγα λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με το μισό ελαιόλαδο. Πρέπει να ανακατέψουμε πάρα πολύ καλά για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.