Eύκολα και πολύ οικονομικά υπέροχα στη γεύση!!!Ιδανικά για το ταπεράκι της παραλίαςΣυνταγή:1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1 γιαούρτι 200γρ.Ηλιέλαιο ( μετρημένο στο κεσεδάκι γιαουρτιού)Σησάμι3 αυγάΦέτα τριμμένη 300 γρ.Σόδα στη μύτη του κουταλιούΑλάτι 1 πρέζαΕκτέλεσηΑφού κάνουμε τρίμμα τη φέτα τη ρίχνουμε στο αλεύρι μετά το γιαούρτι το ηλιέλαιο τα 2 αυγά το αλάτι τη σόδα και ζυμώνουμε ίσως χρειαστείτε λίγο αλεύρι ακόμα έμενα πήρε μια χούφτα ακόμα για να μπορώ να πλάσω τα τυροπιτάκια.Πλάθουμε ένα ένα μπαλάκι το πατάμε ελαφρά με.τη παλάμη μας και στη μέση το ζουλάμε με τον αντίχειρα να κάνει λακου